Спинацола поднови тренировки с Рома след цял сезон в лазарета


Спинацола поднови тренировки с Рома след цял сезон в лазарета
Снимка: Getty Images

1041 0

Добра новина върна усмивките в Рома след нова загуба в Лига на конференциите. "Вълците" загубиха първия четвъртфинал от добре познатия Бодьо/Глимт, но днес първи тренировки записа италианският национал Леонардо Спинацола. Припомняме, че защитникът бе извън терените през целия настоящ сезон, след като получи тежка контузия в ахилеса на Европейското първенство.

Тогава играчът бе принудително заменен в 79-ата минута в четвъртфинала между Италия и Белгия, спечелен от родината на Спинацола с 2:1. 29-годишният защитник бе един от ключовите играчи на "адзурите", като дори беше спешно вдигнат преди отложеното Евро 2020, след като бе получил мускулна контузия през април 2021г.

Сега се очаква поетапното връщане на играча към мачовете на "джалоросите", като това ще бъде съобразено и с факта, че в последната година футболистът има само 7 официални мача. Рома има още 7 срещи до края на сезона в Серия А и един сигурен домакински реванш срещу норвежкия кошмар на Моуриньо и компания. За столичани този мач е от особено значение, предвид че това е дебютното издание на турнира.

А ето култов момент от гостуването на Рома в Норвегия, където играчите бяха замервани със снежни топки!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички