Артур: Горд съм, че бях играч на Барселона


Артур: Горд съм, че бях играч на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Полузащитникът Артур Мело, който осъществи трансфер от Барселона в Ювентус, се сбогува с феновете на каталунския клуб. Той заяви, че Барселона завинаги ще остане в сърцето му, въпреки че се разделя с клуба след скандал.

"Сбогуването винаги е трудно, но още повече когато напускам мястото, което е моят дом. Този невероятен град завинаги ще остане в сърцето ми. Тук ме посрещнаха като каталунец. Откриха за мен нова култура и ми помогнаха да израсна като играч и най-вече като човек. Сбогувам се с група впечатляващи играчи. Имах голям късмет да играя с тях.

На първо място, съм много благодарен на съотборниците ми за подкрепата им като приятели, хора с огромни сърца. Горд съм, че бях играч на Барселона и играх за емблемата на един от най-важните клубове в света, който ми показа любов и уважение. Никога няма да забравя това. Днес е време да се сбогувам, но завинаги ще отнеса частичка от всичко, което преживях тук, в сърцето си. Благодаря, Барселона", каза бразилецът във видео, публикувано в Instagram. Наскоро стана ясно, че клубът се съди с полузащитника (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички