Игуаин ще играе за отбора на Дейвид Бекъм


Игуаин ще играе за отбора на Дейвид Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver

2781 0

Според информации от Аржентина и Италия нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин е отказал предложения от Англия и Италия и се е договорил за преминаване в отбора на Интер Маями. Аржентинецът ще подпише договор с американския клуб до 2022-ра година.

Ако подпише с Интер Маями, Игуаин ще стане вторият играч на Ювентус, който преминава в отбора през това лято, след като по-рано през годината Блейс Матуиди също напусна „бианконерите“ в посока САЩ. Новосформираният отбор, който е собственост на Дейвид Бекъм, ще играе в МЛС за пръв път през този сезон. Игуаин е отхвърлил оферти от Англия и Италия, за да може да подпише с американския клуб и се очаква сделката да стане официална до няколко дни.

Преди няколко дни новият треньор на Ювентус Андреа Пирло съобщи, че няма намерение да разчита на Игуаин през новия сезон и от клуба позволиха на аржентинския голаджия да напусне като свободен агент. Една от основните причини за напускането на 32-годишния нападател е високата му заплата, от която ръководството на „старата госпожа“ иска да се освободи. Очаква се Ювентус да не харчи много пари за нови попълнения това лято. А ето кой нападател най-вероятно ще замести Игуаин в Торино.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички