Арсенал форсира трансфера на световен вицешампион до няколко дни


Арсенал форсира трансфера на световен вицешампион до няколко дни
Снимка: Getty Images

1882 0

Арсенал иска да завърши трансфера на Адриен Рабио от Ювентус възможно най-скоро, твърдят медиите в Англия и Италия. Френският национал влиза в последните шест месеца по договора си с „бианконерите“ и тимът от Торино няма да има възможност да предложи квалитетна заплата на полузащитника.

Така след 1-и януари Рабио ще може да преговаря спокойно с чужди клубове извън Серия А, а Арсенал най-много желае сребърния медалист от Мондиал 2022.

Рабио беше много близо до подпис с Манчестър Юнайтед през лятото, но неговата агентка и майка – Вероник, отказа да подпише с оглед предложението за заплата от „червените дяволи“.

Бившият играч на ПСЖ няма да подписва краткосрочен договор с оглед изявите си в Катар, след като се утвърди в отбора на „петлите“, вкарвайки един път и подаде още веднъж по пътя към финала за Франция.

Арсенал, Челси, Тотнъм Хотспър и Барселона имат интерес към услугите на играча, но най-вероятно той ще продължи кариерата си в северен Лондон. Според La Repubblica и Sport Witness “артилеристите“ ще опитат да оформят трансфера още в първите дни на януари 2023-а година. Това смущава Масимилиано Алегри, който няма да може да използва халфа през втората половина от сезона в Италия. А колко пари на хазарт е бил загубил бивш играч на Арсенал, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички