Антонио Касано определи трансфера на Душан Влахович като "рискован"


Антонио Касано определи трансфера на Душан Влахович като "рискован"
Снимка: Getty Images

1193 0

Бившият италиански национал Антонио Касано коментира трансфера на Душан Влахович в Ювентус. Касано, който е известен с хапливия си език укори "бианконерите", като сметна, че привличането на сърбина е рисковано и той е трябвало да избере Висшата лига.

"Според мен това е неправилно решение. За такъв тип футболист ми се струва, че е необходима промеждутъчна крачка, например в такива отбори като Арсенал, Тотнъм, или Севиля, където наскоро отиде Антони Марсиал. Влахович може да стане силен футболист, но това е рискована стъпка, защото той трябва да покаже повече, отколкото във Фиорентина", каза Касано.

"Той ще има някои трудности, в това число заради факта, че Ювентус в момента играе слабо. Освен това не виждам той да си пасва с новите си съотборници. Казано накратко, това е рискована инвестиция както за Ювентус, така и за футболиста", добави той.

Ювентус привлече Влахович за сумата от 70 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси. Сръбският голмайстор беше представен в новия си клуб навръх 22-рия си рожден ден. Влахович споделя обща съдба с Валери Божинов, който също премина от Фиорентина в Ювентус преди години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички