След огромната сделка: Защо Душан Влахович избра Ювентус?


След огромната сделка: Защо Душан Влахович избра Ювентус?
Снимка: Getty Images

2791 0

Новият нападател на Ювентус Душан Влахович назова трите причини, поради които е избрал офертата на "старата госпожа" пред тези на останалите европейски грандове.

Припомняме, че късно снощи голмайсторът на Фиорентина бе обявен за ново попълнение в състава на Макс Алегри (вижте подробности за сделката).

Ето какво заяви сърбинът, който във вчерашния 28 януари навърши 22 години: "Ювентус е гордост, традиция и фамилия. Това е клуб, който винаги се бори до последно и никога не се отказва. Отборът винаги е над всички. Аз съм на разположение на треньора и на съотборниците ми, като ще опитам да помогна на отбора по най-добрия възможен начин".

"Хората винаги искаме повече, искаме да се развиваме. Днес (б.р. - 28 януари) е моят рожден ден и това е наистина специален ден за мен. Това е най-щастливият рожден ден в живота ми досега. Искам да накарам Ювентус да се гордее с мен. Винаги ще се борим за всички възможни титли. Както е девизът на клуба, до самия край", каза Влахович пред клубната телевизия.

През настоящия сезон в Италия Влахович натрупа 24 мача във всички турнири и отбеляза 20 гола (+ 4 асистенции). Той оставя Фиорентина на седмо място в Серия А (36 точки) и се мести в гранда от Торино, който заема пета позиция с 42 пункта (11 по-малко от лидера Интер).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички