Трансферът е факт! Ювентус договори Душан Влахович


Трансферът е факт! Ювентус договори Душан Влахович
Снимка: Getty Images/Guliver

1846 0

Вече е сигурно - италианският гранд Ювентус ще се подсили със сръбския голмайстор Душан Влахович. "Бианконерите" са се разбрали и с играча, и с настоящия му клуб Фиорентина, като единствено остава Влахович да премине медицински прегледи в Торино и да бъде представен официално.

"Старата госпожа" ще заплати космическите 75 милиона евро за Влахович, от които 8 ще бъдат под формата на различни бонуси. Сръбският нападател пък ще прибира по 7 милиона евро на сезон - сума, която неговият агент е договорил по-рано днес на среща в офисите в Торино.

Предполага се, че договорът на Влахович ще бъде с продължителност четири години и половина - до лятото на 2026 година. Преди седмица той бе положителен за коронавирус, като единствено това забавя преминаването му на медицински прегледи в Торино. Ако в петък Влахович е отрицателен, в събота той ще може да финализира трансфера си.

Това е най-големият трансфер през януарския трансферен прозорец. Влахович бе реализатор №1 в Серия А за календарната 2021 година, изпреварвайки Кристиано Роналдо. С неговия трансфер Ювентус значително ще увеличи нападателната си мощ. Трансферът на Влахович обаче поставя въпросителни около бъдещето на Пауло Дибала, който има оферта и от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички