Андреа Пирло ще започне работа в Ювентус


Андреа Пирло ще започне работа в Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

2019 0

Легендата на италианския футбол Андреа Пирло ще се завърне в тима на Ювентус през следващия сезон. Бившият полузащитник ще ръководи състава на „старата госпожа“ под 23 години през следващата кампания в Серия Ц.

Пирло приключи състезателната си кариера през 2017-та година, след изкара две години в американския Ню Йорк Сити в МЛС. След края на кариерата си 40-годишният италианец изкара треньорски курсове. „Ла Стампа“ споделя, че Андреа Пирло е постигнал договорка с бившия си клуб Ювентус да започне работа в клуба през следващия сезон. Шампионите на Италия залагат големи очаквания на школата на клуба и смятат, че бившият плеймейкър е точният човек, който да поеме контрола над юношеските формации.

Андреа Пирло е обожаван от феновете на Ювентус, след като изкара 4 години в клуба. Той спечели титлата в Серия А във всеки един от сезоните си с „черно-бялата“ фланелка, като достигна и финала в Шампионската лига през 2015-та година. А ето кои са изборите на Ювентус за нов нападател в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички