Алесандро Дел Пиеро разказа за завръщането си на "Алианц Стейдиъм"


Алесандро Дел Пиеро разказа за завръщането си на "Алианц Стейдиъм"

1847 0

На едно голямо завръщане станаха свидетели феновете на Ювентус в мача срещу Болоня (1:1) от последния кръг на Серия А. Легендата на „бианконерите“ Алесандро Дел Пиеро беше на „Алианц Стейдиъм“ и поздрави тифозите на Юве. Италианският голмайстор говори пред „Скай Спортс Италия“ относно своето завръщане на стадиона и дали има вероятност той да се завърне в клуба на сърцето си.

„Беше страхотен момент, много емоционален и красив. Точно както беше преди 10 години. Несъмнено беше голяма радост. Идването ми на стадиона беше спонтанно, никой не знаеше за това, но се получи по-добре. Имам специална връзка с феновете“, сподели Дел Пиеро.

„Придружавах момчетата от своята академия в Лос Анджелис. Те отидоха да гледат мача на живо и аз реших да направя същото. От Ювентус ме помолиха да поздравя официално феновете и аз го направих, защото беше голяма радост за мен. Играх на този стадион само една година, но трябва да кажа, че беше много специална, красива година“, разказа бившият нападател.

Попитан ако получи обаждане от Ювентус да се върне в клуба, Дел Пиеро отговори по следния начин. „В момента изглежда неуместно да коментирам хипотеза, която не съществува днес. Връзката между мен и тези цветове остава невероятна, независимо какво се случва. Именно поради случилото се преди. Така че ние не коментираме хипотези, които не съществуват“, отсече легендарният италианец.

 Ювентус допусна грешна стъпка срещу Болоня в битката за топ 4 в Серия А пред погледа на Дел Пиеро, но след това се класира на финал за Купата на Италия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички