Дел Пиеро посочи защо Ювентус не се превърна в машина с Роналдо в състава


Дел Пиеро посочи защо Ювентус не се превърна в машина с Роналдо в състава
Снимка: Getty Images/Gulliver

2979 0

Бившият нападател на Ювентус Алесандро дел Пиеро коментира престоя на Кристиано Роналдо в бившия му клуб. Легендата на "бианконерите" не смята, че привличането на португалеца е било грешка за гранда от Торино и посочи защо според него то не е имало толкова голям ефект.

"Роналдо е шампион и трябваше да бъде привлечен. Проблемът по-скоро се заключава в това, че не се получи да се построи отбора около суперзвезда. Ние често оценявахме представянето на Кристиано във връзка с Ювентус като цяло и това е симптом, че нещо не сработи", заяви Дел Пиеро, цитиран от "Football Italia".

"Резултатът в Европа не беше на необходимото ниво. Но нека Ви напомня, че Ман Сити още не е печелил Шампионска лига и по-точно, че инвестициите не винаги водят до победа. Очевидно е, че той е искал да напусне. Очевидно е, че това може да бъде полезно за клуба от гледна точка на икономически ресурси, тъй като не е необходимо да се плаща толкова висока заплата. Продължавам да вярвам, че атаката на Ювентус може да бъде конкурентоспособна", каза още италианската легенда. А ето и причината за напускането на Роналдо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички