Ювентус се добра до хикс в последната секунда срещу 9 от Болоня пред погледа на Дел Пиеро


Ювентус се добра до хикс в последната секунда срещу 9 от Болоня пред погледа на Дел Пиеро
Снимка: GettyImages

3169 0

Ювентус  допусна шокираща издънка на своя „Алианц Стейдиъм“, измъквайки драматично 1:1 срещу Болоня в среща от 33-ия кръг на Серия "А". Хората на Макс Алегри изиграха един от най-слабите си мачове през сезона и се докопаха до точката в петата минута на добавеното време чрез гол на новата си звезда Душан Влахович.

Попадението за гостите заби Марко Арнаутович в 52-ата минута. Болоня завърши мача с 9 души, след като Адама Суаморо и Гади Медел получиха червени картони в 84-ата минута след ситуация, при която Юве имаше претенции за дузпа. Оказа се, че фаулът на Суаморо е точно пред пеналта и той бе изгонен, а Медел потегли преждевременно към душовете заради реакцията си към рефера.

Особено през първото полувреме „бианконерите“ се представиха трагично. Те не успяха да отправят нито един точен удар по посока на вратата на съперника.

„Старата госпожа“ натисна, след като получи гол в своята врата. Все пак късметът се усмихна на Ювентус в 95-ата минута, когато Алваро Мората пробва задна ножица, топката стигна до Влахович, който я добута в мрежата за 1:1.

По-интересното се случи на трибуните, където за първи път от 10 години се появи легендарният нападател на Ювентус Алесандро Дел Пиеро. Той изгледа мач на бившия си тим за сефте, след като напусна клуба. Феновете го посрещнаха с овации.

Ювентус остана на четвъртата позиция с 63 точки, но намали шансовете си да направи изненада и отново да триумфира с титлата. Болоня е на 13-ата позиция с 38 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички