Алесандро Дел Пиеро жегна Душан Влахович: Не е лесно да носиш екипа на Ювентус


Алесандро Дел Пиеро жегна Душан Влахович: Не е лесно да носиш екипа на Ювентус
Снимка: Getty Images

1412 0

Футболистите на Ювентус триумфираха с 1:0 срещу Фрайбург в мач от първия осминафинал на втория по сила европейски турнир Лига Европа, а Анхел ди Мария отбеляза единственото попадение в 53-ата минута на мача.

Сръбският голмайстор Душан Влахович отново игра, но не успя да отбележи, а това предизвика остра критика не само от феновете, но и от легендарния футболист на "бианконерите" Алесандро Дел Пиеро.

"Играта на Душан в мача никак не ми хареса. Съвсем възможно е той да има някакъв проблем, но трябва да знае, че не е лесно да носиш екипа на Ювентус и всички мачове, в които не вкарващ гол, се броят", сподели разочарованието си Дел Пиеро.

Спадът във формата на Душан Влахович

Сръбската суперзвезда предизвика фурор с пристигането си в Ювентус от Фиорентина през зимния трансферен прозорец на 2022 година. През настоящата кампания обаче Влахович разочарова феновете със своите 25 мача във всички турнири, в които се е отчел с 10 попадения.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Собственикът на Наполи избухна срещу ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички