Алегри може да смени Лампард в Челси


Алегри може да смени Лампард в Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

1389 0

Бившият наставник на Ювентус Масимилиано Алегри все още е без работа, но спекулациите около неговото бъдеще продължават. След като през последните седмици се появиха слухове, че той може да застане начело на някой измежду Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед, сега италианският мениджър е свързван с още един европейски гранд.

Няколко източници твърдят, че Алегри може да замени Франк Лампард начело на Челси. Италианският специалист реши да си вземе година почивка, след като изкара 5 години на треньорския пост в Ювентус. През последните седмици силно се заговори, че той може да смени Оле Гунар Солскяер на „Олд Трафорд“, но треньорската позиция на норвежеца се затвърди след снощната победа на тима с 2:1 над Пари Сен Жермен. Според „Гадзета дело спорт“ и ‘le10sport.com’ Томас Тухел е под напрежение след въпросното поражение. ‘Quotidiano Sportivo’ пък твърди, че Челси е набелязал Алегри като потенциален заместник на Франк Лампард, ако резултатите на тима не се подобрят.

Масимилиано Алегри натрупа богата визитка през последните десетина години. Той има 6 титли в Серия А с отборите на Ювентус и Милан, 4 пъти е триумфирал в Купата на Италия и достигна два пъти до финал в Шампионската лига. А ето кой италиански тим иска Алегри за треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички