Ювентус и Салернитана не успяха да се победят в мач с много червени картони и намеси на ВАР


Ювентус и Салернитана не успяха да се победят в мач с много червени картони и намеси на ВАР
Снимка: Getty Images

1747 0

Италианският Салернитана замалко да сътвори сензацията на шестия кръг на италианската Серия А. Момчетата на Давиде Никола успяха да завършат 2:2 с Ювентус в един шеметен мач на "Ювентус Стейдиъм", след като дузпа в самия край на мача донесе точката на "бианконерите". Срещата се изнерви сериозно в края и бяха показани няколко червени картона.

Резултатът бе открит в 18-ата минута, когато Антонио Кандрева просто добави топката с тяло във вратата на домакините. В добавеното време на първата част бе отсъдена дузпа за гостите. Зад кълбото застана Пиатек и не сбърка, увеличавайки преднината на Салернитана.

Шоуто на терена обаче бе запазено за втората част. Бремер успя да намали изоставането на Юве в 51' с гол с глава. В добавеното време на втората част бе отсъдена дузпа за домакините. Леонардо Бонучи застана зад кълбото, но пропусна. При добавката обаче той бе точен и изравни резултата. 

В 95' Аркадиуш Милик вкара, но ВАР се намеси и отмени попадението му. Реакцията на Милик не се хареса на съдията и той му посочи втори жълт и съответно червен картон. След тази ситуация нещата на терена ескалираха. Играта се изнерви страшно много и червени картони получиха още Хуан Куадрадо, Федерико Фацио и мениджърът на Юве Масимилиано Алегри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички