Хирургът на Пол Погба се произнесе: Терапията е влошила състоянието му


Хирургът на Пол Погба се произнесе: Терапията е влошила състоянието му
Снимка: Getty Images

1632 0

Звездата на Ювентус - Пол Погба определено не е очаквала подобен лош старт на новата кампания. Французинът получи сериозна контузия в менискуса и трябваше да се подложи на операция. Хирургът на полузащтиника Роберто Роси съобщи лошата новина, че терапията, след операцията, е влошила състоянието му.

Погба е заложил на консервативен метод, който да го подготви за игра до 4-5 седмици. Сега обаче медицинското лице заяви, че този метод само е влошил нещата.

"Намесата около менискуса никак не е лесна, направихме всичко възможно, но изглежда терапията, която той е избрал, е влошила нещата. Предизвиканото бягане може да отвори раната, което да предизвика още проблеми. Сега, за съжаление, всичко трябва да започне отначало", заяви хирургът пред "Tuttosport".

Роси добави още, че сега Погба ще трябва да се възстановява близо 8 седмици, като има голяма вероятност френската звезда да пропусне и Мондиал 2022. Самият наставник на Юве Масимилиано Алегри също не бе доволен от решението на Погба за отлагане на операцията му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички