Лампард хваща голямата метла - определи деветима ненужни в Челси


Лампард хваща голямата метла - определи деветима ненужни в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1526 0

Челси ще изслушва оферти за трима от титулярите си. Става въпрос за Кепа Арисабалага, Жоржиньо и Антонио Рюдигер, твърди "Sky Sports". Лондончани са един от активните отбори на трансферния пазар. Те вече си осигуриха услугите на Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг, а очакванията са съвсем скоро да се договорят и за офанзивния полузащитник на Байер Леверкузен Кай Хаверц.

Франк Лампард обаче иска да се освободи от голяма част от играчите на клуба. Освен Кепа, Жоржиньо и Рюдигер, в списъкa за изходящи трансфери на “сините” фигурират още Емерсон, Виктор Моузес, Дани Дринкуотър, Кърт Зума, Андреас Кристенсен и Миши Батшуай.

Мениджърът иска да подсили дефанзивния вал на отбора, но на Челси ще им се наложи първо да продадaт някои играчи, за да могат да си осигурят други. Днес излезе информация, че "сините" се включват в битката за Серхио Регилон от Реал Мадрид. Евертън е другият английски клуб, който иска испанеца в редиците си. А какво ще се случи с Вилиан също е от “горещите” теми на Острова, за него можете да прочетете повече тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички