Агентът на Жоржиньо: Той няма да ходи никъде


Агентът на Жоржиньо: Той няма да ходи никъде
Снимка: Getty Images/Guliver

1077 0

Агентът на футболиста на Челси Жоржиньо Жоао Сантос смята, че дефанзивният халф няма да напусне „Стамфорд бридж“ през лятото, тъй като цената му се е вдигнала и никой не може да си го позволи при настоящия трансферен пазар. Полузащитникът последва Маурицио Сари от Наполи в Челси през лятото на 2018-та година, като осъществи трансфер на стойност 57 милиона евро.

Договорът на играча с лондончани е до 2023-та година, но се появиха спекулации, които свързват играча със завръщане в Италия и трансфер в Ювентус, където отново да се събере със Сари. Агентът му Жоао Сантос обаче смята, че финансовата криза покрай пандемията от коронавируса ще затрудни осъществяването на каквато и да е сделка, свързана с италианския национал. „Цената му се повиши през последните две години. Той се справя много добре в Лондон и се превърна в титуляр за Италия. В момента е вицекапитан в Челси и натрупа много опит в Шампионската лига и Лига Европа. Смятам, че е доста малко вероятно да дойде оферта за Жоржиньо, тъй като никой не може да си го позволи при настоящия трансферен пазар“, заяви Жоао Сантос.

Жоржиньо остана твърд титуляр в Челси и след напускането на Маурицио Сари и идването на Франк Лампард. Бразилецът с италиански паспорт има 91 мача за лондончани във всички турнири, в които е успял да реализира 9 попадения. А ето кой съотборник на Жоржиньо ще премине в тим от Серия А.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички