Жената на Икарди разкритикува Лукаку


Жената на Икарди разкритикува Лукаку
Снимка: Getty Images/Guliver

4291 0

Жената на Мауро Икарди Уанда Нара явно още не може да се примири с факта, че нейният съпруг не е част от Интер. Г-жа Икарди разкритикува настоящия голмайстор на „нерадзурите“ Ромелу Лукаку. Според нея белгиецът не се представя добре в големите мачове на Интер през този сезон.

Лукаку беше привлечен в Интер през лятото, като това означаваше, че „нерадзурите“ вече не се нуждаеха от услугите на бившия номер 9 в състава Мауро Икарди. Аржентинският нападател пък бе принуден да си търси нов отбор и подписа с Пари Сен Жермен. „Ще е хубаво, ако Лукаку се представяше на ниво и в големите мачове“ каза Уанда Нара. „Той не отбеляза в Шампионската лига и сега ще се наложи да я гледа по телевизията. Предишният номер 9 на Интер вкара 150 гола. Хората постоянно си сменят мнението. Лукаку беше критикуван след отпадането от Шампионската лига, а сега пак го обявиха за феномен“ каза съпругата на Икарди, която е и негов агент.

Ромелу Лукаку отбеляза едва 2 гола в 6 срещи в Шампионската лига през тази кампания. В същото време Мауро Икарди отбеляза 5 за Пари Сен Жермен. А ето кой футболист в най-скоро време може да стане съотборник на Лукаку в Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички