Интер почти си осигури първо ново попълнение през зимата


Интер почти си осигури първо ново попълнение през зимата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1567 0

Отборът на Интер е много близо до привличането на първи нов играч по време на зимния трансферен прозорец. Става въпрос за нападателя на Челси Оливие Жиру. Френският голаджия е твърда резерва на „Стамфорд бридж“ и иска да напусне клуба през януари месец.

Първоначално имаше вероятност Франк Лампард да задържи Жиру, тъй като допреди няколко седмици Челси нямаше право да прави входящи трансфери и евентуална продажба на 33-годишния нападател щеше съвсем да отслаби „сините“ в предни позиции. След като обаче трансферното ембарго на лондончани падна, Жиру ще получи възможност да напусне отбора през зимата. По този начин нападателят на френския национален отбор ще може да се събере отново именно с човека, който го докара на „Стамфорд бридж“ преди 2 години – Антонио Конте. Конте има желание да засили опциите си в атака и Жиру би бил добър заместник на някой от титулярната двойка Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес.

Френският нападател е желан също така и от Олимпик Лион, но възможността той да се завърне във Франция е по-малка. А ето кои футболист могат да са заместници на Жиру в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички