Юве и ПСЖ ще разменят футболисти


Юве и ПСЖ ще разменят футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

2199 0

Шампионите на Италия и Франция Ювентус и Пари Сен Жермен ще разменят по един футболист през зимния трансферен прозорец. Спорет „Тутоспорт“ халфът Емре Джан ще отиде в Париж. В обратната посока пък ще поеме полузащитникът на парижани Леандро Паредес.

25-годишният Джан е твърда резерва в състава на Юве през настоящия сезон, като има записани 7 двубоя за торинци в Серия А, но повечето са като резерва. Немският национал изрази желанието си да напусне „бианконерите“, тъй като иска игрово време, а очевидно той не попада в дългосрочните планове на Маурицио Сари. Паредес от своя страна има 10 мача в Лига 1 с екипа на ПСЖ през този сезон. Аржентинецът има опит в Серия А, след като преди няколко сезона носеше фланелката на Рома, но след това премина в Зенит. Привличането на Паредес в тима е било одобрено от спортния директор на Ювентус Фабио Паратичи.

И двамата играчи са дали съгласието си да сменят клубната си принадлежност и по всичко изглежда, че сделката е въпрос на време. А вижте от кой нападател се интересува Юве.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички