Стана ясно с какво е известен Лудогорец във Франция


Стана ясно с какво е известен Лудогорец във Франция
Снимка: Ludogorets.com

3333 0

Ако сте се чудили с какво свързват българския шампион Лудогорец във Франция, въпросът вече има отговор. Не съвсем изненадващо се оказа, че в една от европейските сили, когато чуят името на българския отбор, се досещат за грешката на Пари Сен Жермен срещу тях в групите на Шампионска лига през 2016 година.

Разкритието направи francetvinfo.fr, докато съобщаваше на своите читатели и зрители резултатите от последния кръг в Лига Европа. "Известен с това, че осуети плановете на ПСЖ в Шампионска лига преди 3 години, Лудогорец имаше бавно, но не по-малко положителна вечер срещу Ференцварош", пише на сайта си медията.

По-натам се споменава, че снощи Лудогорец се е справил добре в голямата част от мача срещу унгарците. "Но в последните секунди българите бяха разтърсени, получавайки гол, с който съперникът изравни. Но, тъй като Лудогорец се съпротивлява до края, успя да утвърди класирането си в следващата фаза зад Еспаньол", пише изданието.

Както е известно, през 2016 година Лудогорец постигна равенство 2:2 срещу ПСЖ на техния "Парк де Пренс". Това попречи на французите да заемат първото място в групата си, а в осминафиналите ги срещна с Барселона, която ги елиминира след драматичен мач. А какви противници чакат българския тим в осминафиналите на Лига Европа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички