Верен воин на Ювентус се оказа ненужен в плана на Маурицио Сари

Един от най-постоянните футболисти в Ювентус, лидер в съблекалнята и световен шампион с Германия през 2014 година - Сами Кедира, се оказа ненужен в състава на "бианконерите", информира "Калчомеркато". Маурисио Сари иска да реновира халфовата линия и няма нужда от германския ветеран. 
Италианският специалист вече е информирал играча, че на него няма да се разчита и че може да си търси нов отбор, ако иска да получи повече игрово време. Проблемите с контузии и слабата форма пък превърнаха Кедира от неизменен титуляр в резерва, като той записа едва 17 мача. 

Засега халфът няма никакво намерение да си тръгва на всяка цена, което може да направи раздялата с него доста трудна. Той иска да получава същата висока заплата, както и при "бианконерите" и в новия си отбор. А такива желаещи за играч с толкова проблеми засега не се намират.

Интерес към него има от други тимове в Серия А, но никой от тях не може дори да се доближи до финансовата мощ на "старата госпожа", така че трансфер трудно би се осъществил. Междувременно промените на Сари застигнаха и Роналдо и ще се промени неговата роля (вижте подробности в този материал)

Топ 20: Най-добре платените футболисти за последната година

За никого не е тайна, че футболът е един от най-добре платените спортове в света в момента. Напълно нормално е играчи от ранга на Лионел Меси и К...

Още по темата

Please select answer!