Страх от феновете тресе играчите на Наполи, наеха си и бодигарди


Страх от феновете тресе играчите на Наполи, наеха си и бодигарди
Снимка: Guliver/GettyImages

2323 0

Положението в Наполи не е никак спокойно след проблемите, които се оформиха между играчите и ръководството на клуба. Веднага след края на мача в Шампионска лига срещу Ред Бул Залцбург (1:1) играчите трябваше да заминат на наказателен тренировъчен лагер до съботния си мач с Дженоа в Серия А.

Тази мярка бе наложена заради загубата в последния кръг от Рома на "Олимпико" (2:1), която остави "партенопеите" на 7-мо място в класирането. Играчите обаче не спазили нареждането на клубния президент Аурелио Де Лаурентис и се прибрали по своите домове след вчерашния мач в Европа.

Имаше дори твърдения, че от клуба ще съдят играчите, а феновете на тима регираха много остро на всичко случващо се, придружено с лоши резултати. Двама от играчитеАлан и Пьотър Зелински, станаха жертви на вандалски прояви миналата седмица, като заподозрените за деянията са гневни тифози, недоволни от изявите на отбора в последно време и опълчването срещу президента Аурелио Де Лаурентис.

Заради страха, който изпитват играчите дори се принудили да си наемат бодигарди, с които да движат. Corriere dello Sport съобщи, че Калиду Кулибали е наел бодигард, който да следи неотлъчно за безопасността на него и семейството му, а съпругата на Лоренцо Инсиние - Джени, е напуснала Неапол.

Наскоро звездата на тима Дрис Мертесн призна, че и обикновените граждани в Неапол си позволяват критики към него и колегите му след загуби. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички