Мертенс: 75-годишната дама, която живее над мен, ще ме плесне, ако не играя добре

Нападателят на Наполи Дрис Мертенс разказа колко силна е любовта на италианците към футбола. Той направи сравнение със ситуацията в своята родина Белгия.

"Футболът в Италия е нещо като прекрасна болест. Хората тук са заразени с любовта към спорта от детството до старостта. Има една дама, която живее един етаж над мен. Мисля, че е на 75 години. Всяка сутрин ми казва: "Ти игра добре, добро момче". Но ако играя лошо, тя ще ме плесне и ще каже, че съм могъл да играя по-добре. В Белгия такова нещо не може да се случи", заяви звездата на неаполитанци.

Кулибали: Ще спечелим Скудето, запишете си го

Централният защитник на Наполи - Калиду Кулибали, сподели мнението си относно шансовете на неаполитанци за титлата в Италия през този сезон. Сене...

"След седем години тук се чувствам като неаполитанец. Имам много приятели тук, хората виждат, че давам всички сили на терена. Опитвам се да живея като всеки друг жител на Неапол. Това е красив град, зная езика, всичко е перфектно", допълни белгиецът. А дали Мертенс ще остане в Наполи вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!