Анчелоти остава в Наполи, въпреки кризата


Анчелоти остава в Наполи, въпреки кризата
Снимка: Guliver/GettyImages

1694 0

Снощи тимът на Наполи записа пореден мач без успех в Италианската Серия А, след като не успя да спечели у дома срещу Дженоа, завършвайки 0:0. Равенството означава, че неаполитанци заемат 7-мото място в подреждането в Италия и са вече на 12 точки от лидера Интер. Въпреки това, мястото на треньора на тима Карло Анчелоти изглежда сигурно за момента.

Няколко италиански медии съобщиха, че президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис ще лети до Лос Анджелис този уикенд, което означава, че няма да се правят кардинални промени по треньорския пост в клуба. Анчелоти ще бъде на кормилото на Наполи поне до гостуването на Ливърпул на „Анфилд“ в Шампионската лига в края на месеца, което най-вероятно ще бъде ключовият момент за отбора през този сезон.

Снощи играчите бяха освирквани от феновете на Сан Паоло след нулевото равенство срещу Дженоа. През последната седмица футболистите на Наполи стачкуваха срещу управниците на клуба, а във вторник те отново не успяха да запишат победа, завършвайки 1:1 с Ред Бул Залцбург у дома. Феновете вече се настроиха против някои от звездите в отбора като Хосе Кайехон, Лоренцо Инсиние и Алан.

Ето още интересна информация за събитията в Неапол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички