Роналдо изненадващо извън групата на Ювентус за мача с Аталанта


Роналдо изненадващо извън групата на Ювентус за мача с Аталанта
Снимка: Getty Images/Guliver

1920 0

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари обяви на пресконференцията си днес, че Кристиано Роналдо ще пропусне гостуването на Аталанта в Серия А утре. В седмиците преди паузата за мачове на националните тимове португалецът играеше с травма в коляното и поради тази причина бе заменен в 82-рата минута в двубоя срещу Локомотив Москва от Шампионската лига и след това бе изваден в 55-тата минута в дербито срещу Милан в Серия А.

Интересното е, че въпросната травма не попречи на Роналдо да стартира като титуляр и двете срещи на Португалия в квалификациите за Евро 2020. В първия двубой срещу Литва португалският голмайстор реализира хеттрик, а във втория мач добави още едно попадение към сметката си в срещата с Люксембург. Въпреки че той се представи на силно ниво с екипа на Португалия, в мачовете му с Ювентус през октомври Роналдо отбеляза едва един гол от игра.

Причината за отсъствието на офанзивния играч срещу Аталанта може и да е свързана с предстоящия мач на „старата госпожа“ срещу Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Роналдо има навика да бележи във вратата на „дюшекчиите“, като през миналия сезон отбеляза хеттрик срещу тях в осминафиналната фаза от турнира. А ето кой футболист най-вероятно ще стане съотборник на Роналдо в Ювентус през другия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички