Манчестър Юнайтед подготвя изненадваща оферта за Роналдо?


Манчестър Юнайтед подготвя изненадваща оферта за Роналдо?
Снимка: Getty Images/Guliver

9307 0

От Манчестър Юнайтед сериозно обмислят идеята да върнат в редиците си звездата на Ювентус Крситиано Роналдо. Според информации от британски медии Ед Уудъурд е говорил със собствениците на клуба от семейство Глейзър и те се обсъдили идеята за евентуалното връщане на „Олд Трафорд“ на 34-годишния португалец. Вчера Роналдо напусна недоволен терена при победата на Ювентус с 1:0 над Милан.

Ръководството на Юнайтед смята, че мини скандалът, който започва да се заформя между Роналдо и Сари, може да се окаже перфектният момент за евентуална оферта. Снощи нападателят се прибра директно в тунела след смяната, като отказа да поздрави треньора си и дори си тръгна от стадиона преди да е свършил мача.

Роналдо се присъедини към „бианконерите“ от Реал Мадрид през лятото на миналата година за сумата от 112 милиона евро. А какви ще са последствията за португалеца след вчерашната случка, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички