Роналдо ще се срещнe със Сари, за да изгладят различията


Роналдо ще се срещнe със Сари, за да изгладят различията
Снимка: Getty Images/Guliver

2100 0

Кристиано Роналдо се завърна обратно в Торино след паузата за националните отбори. Португалецът помогна на своя тим в двубоите срещу Литва и Люксембург и страната му се класира на Евро 2020. Роналдо показа, че е в страхотна форма, въпреки проблемите в последните седмици в Ювентус и двете му смени - срещу Локомотив Москва и Милан.

Според Tuttosport Роналдо ще се срещне с наставника на "бианконерите" Маурицио Сари, за да разрешат несъгласията, които имт помежуд си. Те ще опитат да се разберат и да постигнат съгласия, за да не влияе това на целия отбор. В събота Ювентус ще играе срещу Аталанта и се очаква Роналдо да игра пълни 90 минути.

"През последните 3 седмици играя, въпреки че не съм напълно здрав. Не обичам да бъда сменян, но го разбирам, защото не бях на 100%. В двата мача на Португалия също не бях на 100%. Горд съм да се жертвам за националния отбор и за клуба. В моята кариера никога не съм имал сериозни контузии, по принцип записвам по 50-60 двубоя на сезон. Някой трябваше да каже нещо, най-вече аз или треньорът, но знаете, че обикновено не говоря много пред медиите" - заяви Роналдо преди няколко в опит да потуши напрежението.

Междувременно, появиха се информации, че CR7 е препоръчал на Ювентус да привлече една от звездите на световния футбол. За кой играч става въпрос - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички