Роналдо: Надявам се феновете на Атлетико да не ме провокират отново


Роналдо: Надявам се феновете на Атлетико да не ме провокират отново
Снимка: Getty Images/Guliver

4278 0

Жребият в Шампионска лига отреди и през този сезон да наблюдаваме сблъсък между Атлетико (Мадрид) и Ювентус. Миналата година "бианконерите" отстраниха мадридчани, въпреки че в първата среща отборът на Диего Симеоне победи с 2:0. С вдъхновен Кристиано Роналдо обаче италианският тим победи в Торино с 3:0 и се класира на 1/4-финал.

Португалската мегазвезда заяви след жребия, че се надява да не бъде провокиран и тази година от феновете на "дюшекчиите". "Надявам се феновете да не ме предизвикват отново, казвайки неща за мен, които нямат общо със спорта. Очаквам много битка с твърда игра. Това е просто една игра, Атлетико е страхотен отбор, а и както знаем, бях дълго време в Реал Мадрид и съм запознат с качествата им", сподели Роналдо.

Относно амбициите на Юве този сезон: "Кой отбор не се е подсилил тази година? Все отбор се стреми да побеждава. Надявам се Ювентус да триумфира и да е тази година, но това е най-трудната надпревара за печелене. Невинаги фаворитът печели и се надявам това да е нашата година".

А какви силни думи сподели Роналдо относно съперничеството си с Лионел Меси - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички