ВИДЕО: Реакцията на Роналдо, когато Меси спечели приза за най-добър нападател


ВИДЕО: Реакцията на Роналдо, когато Меси спечели приза за най-добър нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

48781 0

Тази вечер в Монако се проведе жребият за груповата фаза на Шампионска лига. По време на церемонията УЕФА награди звездата на Барселона Лионел Меси за най-добър нападател за годината, пренебрегвайки Кристиано Роналдо и Садио Мане.

Аржентинецът за пореден сезон показа, че е големият лидер на каталунците, превръщайки се в голмайстор на турнира и заслужено бе награден с приза за най-добър нападател. Неговият тим достигна до полуфинал, където бе отстранен от Ливърпул.

Що се отнася до Кристиано Роналдо, португалецът изигра първия си турнир в Шампионска лига с цветовете на Ювентус. Бившият нападател на Реал Мадрид изигра силен турнир, но не достатъчно, за да спечели приза за най-добър нападател.

Това обаче очевидно не бе по вкуса на Роналдо, който дори не понечи да се усмихне, когато Меси се приближи с приза. Португалецът поздрави Меси за наградата, но с това ограничи своите емоции, оставяйки безмълвен. Меси и Роналдо бяха номинирани и за футболист на годината, но наградата бе връчена на Върджил ван Дайк.

А кои играчи бяха избрани за най-добри на позициите вратар, полузащитник и нападател - вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички