Джорджина се оказа причината за тайните пътувания на Роналдо до Португалия


Джорджина се оказа причината за тайните пътувания на Роналдо до Португалия
Снимка: Guliver/GettyImages

10992 0

Футболната мегазвезда Кристиано Роналдо напоследък зачести посещенията си в Португалия, а причината за тайните му визити в родината се оказа приятелката му Джорджина Родригес. Според информация на испанския портал "abc", голмайсторът на Ювентус е предприел промени в завещанието си, включвайки жената до себе си в него. 

Източници твърдят, че предишната промяна на завещанието е предприета преди 2 години, но сега дамата на сърцето на португалеца има много по-сериозна роля в разпределянето на милионите, които притежава Роналдо. Въпреки това, засега разпоредител на богатството на Кристиано остава неговата майка - Долорес Авейро. 

"ABC" твърди, че в завещанието е включено почти цялото семейство на португалеца - не само децата му, но и далечни роднини като племеници, братовчеди и така нататък. Състоянието на португалеца се изчислява на над 300 милиона евро, като годишният му доход е над 50 милиона евро, в които се включват заплатата му в Ювентус и десетките спонсорски договори, които е подписал. Също така за всяка публикация в социалните мрежи с рекламна цел той прибира по 250 хиляди евро. 

Докато Роналдо променя завещанието си, Джорджина разкри любопитни подробности за любовния живот с Кристиано (подробности четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички