Отново задна ножица! Юве се издъни срещу слабак и Наполи пак е в битката (ВИДЕО)


Отново задна ножица! Юве се издъни срещу слабак и Наполи пак е в битката (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

3395 0

Водачът в Серия А Ювентус върна интригата за титлата в шампионата, след като "бианконерите" се препънаха в гостуването си на един от най-слабите отбори в италианското първенство - борещият се за оцеляване Кротоне.

Гостите излязоха в много спокойно темпо и без да блестят успяха да вземат аванс още през първите 45 минути. Попадението падна в 17', когато Алекс Сандро получи отлично центриране от Дъглас Коста от крилото и с глава успя да насочи топката неспасяемо във вратата на домакините.

Ювентус обаче подцени желанието на своя противник да вземе нещо от мача и това се оказа ключове. След слаби първи 20 минути на второто полувреме Кротоне успя да стигне до равенство. При центриране в наказателното поле Трота се опита да стреля от воле, но не уцели добре топката. Тя все пак се озова в Шими, който изстреля впечатляваща задна ножица и израни резултата - 1:1.

До края на срещата Ювентус опита всичко възможно, за да стигне до успеха. Добри положения изпуснаха Игуаин и Матуиди, но в последните 15 минути домакините се затвориха отлично и не позволиха нито една опасна ситуация в полза на "старата госпожа".

Благодарение на равенството, Ювентус вече води с едва 4 точки на Наполи, който спечели с 4:2 срещу Удинезе. Така през уикенда на "Алианц Арена" неаполитанците могат да намалят до 1 точка пасива си, ако успеят да спечелят срещу Ювентус като гост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички