Златан обясни защо Венгер не иска да поеме Милан

Нападателят на ЛА Галакси Златан Ибрахимович коментира спекулациите, че Арсен Венгер може да поеме бившия му клуб Милан. Той обяви, че е по-вероятно той да се завърне при "росонерите", отколкото дългогодишният треньор на Арсенал да застане начело на клуба. 

"Мисля, че е по-вероятно да аз да се върна в Италия, защото Венгер не иска да предприема подобно голямо начинание. Милан е огромно предизвикателство", заяви шведът пред "L’Équipe".

Ибрахимович даде своя отговор дали се завръща в европейския футбол

Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович отрече твърденията, че ще се завърне в европейски тим през януарския трансферен прозорец. ...

Златан сподели, че за да отиде където и да било се нуждае от нещо да го подтикне: "Имам нужда от предизвикателство, за да продължа да играя. Искам да отида на място, където ме искат и където мога да направя разликата. Това е, което съм правил навсякъде през цялата си кариера", допълни той.

Един от най-добрите приятели на Ибрахимович - Максуел, е директор в ПСЖ и шведът коментира евентуален ръководен пост за себе си във френския гранд. "Максуел е щастлив и аз много се радвам за него. Между другото, ПСЖ ме искат на работа в клуба, но аз бих се върнал там само, за да бъда шефът", заяви с усмивка на уста голмайсторът.

Ибрахимович е често търсен събеседник, тъй като винаги дава уникални отговори. Наскоро даде такъв и за престоя си във Висшата лига

Още по темата

Please select answer!