Интер и Милан искат общ модерен стадион като този на Ювентус

Италианските грандове Интер и Милан потвърдиха, че имат намерение да работят заедно за реализирането на проект за общ модерен стадион. Много е важно за двата клуба да имат съоръжение, което да отговаря на всички световни изисквания подобно на "Алианц Стейдиъм" в Торино.

Двата гранда от Милано вярват, че е най-добре да си поделят стадиона, а не всеки да си построи нов. Преди време имаше и спекулации, че двата отбора може да започнат изграждането на отделни стадиони. Сформирана е обща група, която анализира всички варианти.

Спалети: Шкриняр струва 100 милиона, за Барса - 120, за Реал - 140

Треньорът на Интер Лучано Спалети обяви цената на защитника на тима Милан Шкриняр. Той коментира въпроса след равенството с Барселона в груповата...

Обсъжда се и такъв, в който "Сан Сиро" да бъде реконструиран. Интер и Милан се надяват да приключат с изследователската фаза до края на тази година. Това ще им позволи да продължат с останалите подробности по проекта, тъй като целта е той да бъде завършен във възможно най-кратки срокове. Вчера представители на отборите се срещнаха с кмета на Милано, с който имаха ползотворен разговор по темата.

Съвсем наскоро Интер преподписа накуп с шестима свои играчи - с кои - вижте в този материал.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!