Какво каза Ибра преди голямото дерби на Милано?


Какво каза Ибра преди голямото дерби на Милано?
Снимка: Getty Images/Guliver

1156 0

Бившият играч на Милан и Интер Златан Ибрахимович сподели мнението си за предстоящото Дерби на Милано тази вечер. Той подчерта, че това е един от най-уникалните сблъсъци, като пожела късмет и на двата отбора в днешния мач.

"Като бивш играч и на двата отбора мога да кажа, че дербито е уникално зрелище. Чудесно е да се гледа такъв мач, а още по-хубаво е да участваш в него. Надявам се да стане хубав мач и да победи по-добрият отбор. Късмет и на двата тима", заяви Ибрахимович.

Мачът на Сан Сиро е един от най-чаканите двубои за сезона. Към момента "нерадзурите" заемат третата позиция в първенството, докато техните съграждани са на 10-о място, но и с мач по-малко. Двубоят може да се окаже от изключителна важност за подреждането в Серия А, като евентуална победа за "росонерите" може да ги изпрати далеч напред в класирането.

Златан Ибрахимович е известен с това, че е сменил много отбори през своята кариера. Шведът бе играч на Интер в периода 2006-2009 година, докато за "росонерите" играеше през 2010-2012 година. На скоро редица издания заговориха, че Ибра може да се завърне в състава на Милан, но засега тези информации остават спекулации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички