Голямата звезда на Лацио трудно би останала в тима


Голямата звезда на Лацио трудно би останала в тима
Снимка: Getty Images/Guliver

893 0

Президентът на Лацио Клаудио Лотито призна, че ще е много трудно да задържи в клуба Сергей Милинкович-Савич, ако грандовете на Европа решат да наддават за него. Сръбският национал се утвърди като един от най-перспективните полузащитници в Европа след трансфера си от белгийския Генк през 2015 г.

Особено успешен за него бе изминалия сезон, в който той вкара 14 гола. Това привлече погледите на топ клубовете от Стария континент, но "орлите" успяха да подпишат нов договор с него през октомври. Според медиите в Италия освобождаващата му клауза е в размер на 150 млн. евро.

"В днешно време е много трудно даден играч да остане в един клуб през цялата си кариера", заяви Лотито пред Calciomercato.com.

"В същото време нашите играчи демонстрират привързаност към клуба и към това, което се опитваме да изградим на инфраструктурно ниво. Но, за жалост, Лацио няма финансовата мощ на отбори като Барселона и Реал Мадрид. Ако те предложат много пари за някой играч, ние трудно ще можем да се противопоставим", завърши Лотито.

Наскоро от римския клуб преподписаха с него и с още една от големите звезди на тима за огромни заплати - повече подробности вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички