Гатузо: Да ме сравняваш с Пирло е като да сравниш нутела с ла*но


Гатузо: Да ме сравняваш с Пирло е като да сравниш нутела с ла*но
Снимка: Getty Images/Guliver

1912 0

Бившият полузащитник на Милан Дженаро Гатузо каза много ласкави думи за бившия си съотборник Андреа Пирло. Тези дни Пирло сложи край на професионалната си кариера, като последният тим, в който игра, бе американският Ню Йорк Сити.

По този повод Гатузо бе запитан от Radio 24 дали е помогнал на своя сънародник да стане най-добрият на своята позиция. Настоящият треньор изобщо не пожела да бъде сравняван неговият талант с този на бившия му съотборник.

"Не сравнявайте нутела с лайна. Когато гледах как играе Пирло, всеки път се замислях да си сменя професията", заяви Гатузо.

"Ние започнахме да играем заедно още в националния отбор до 15 години и още тогава той беше истински звяр. Той можеше лесно да пробяга хиляда метра, имаше невероятна физическа форма и благодарение на нея успя да играе на високо ниво до такава възраст. Освен това Андреа е страхотен човек. С него никога не е скучно", допълва италианецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички