Директор на Интер в Лондон, за да финализира три сделки от Висшата лига


Директор на Интер в Лондон, за да финализира три сделки от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3416 0

По всичко изглежда, че Интер ще бъде най-активният тим сред топ отборите в Европа по време на зимния трансферен прозорец. Спортният директор на „нерадзурите“ Пиеро Аусилио е в Лондон, за да приключи сделката с Тотнъм за халфа на „шпорите“ Кристиан Ериксен, който вече е договорил личните си условия с италианския клуб. Договорът на датчанина изтича през лятото и вероятността той да подпише с Интер става все по-голяма.

Все още не е ясно дали Тотнъм ще се раздели с Ериксен сега или през лятото. Ако „шпорите“ не продадат халфа през зимата, рискуват да го изпуснат без пари през лятото и затова е твърде вероятно Антонио Конте да може да използва играча още през втората половина на настоящия сезон. Датчанинът обаче не е единствената причина, поради която Аусилио е в Англия. Директорът на Интер ще се опита на финализира нещата по трансферите на Оливие Жиру от Челси и Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед.

„Нерадзурите“ искат да платят 4 милиона паунда на Челси за френския нападател, който има нужда от игрови минути, за да влезе във форма за предстоящото европейско първенство. Опитите на Интер да докарат Йънг на „Джузепе Меаца“ удариха на камък по-рано през месеца, като Манчестър Юнайтед не искат да загубят ветерана през зимата. Все пак може да се стигне до предварителен договор, според който капитанът на „червените дяволи“ да премине в Интер като свободен агент идното лято.

А ето кой е поредният футболист, който ще премине на "Джузепе Меаца" в идните часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички