Интер на път да си осигури подписа на световен шампион


Интер на път да си осигури подписа на световен шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1452 0

Отборът на Челси е приел офертата на Интер от 4.5 милиона евро за нападателя Оливие Жиру твърди „Скай Италия“. Очаква се 33-годишният нападател, който стана световен шампион с Франция през лятото на 2018г. да премине медицински прегледи в миланския клуб през уикенда.

Оливие Жиру премина на Острова през 2012-та година, когат подписа с тима на Арсенал. След 5 сезона и половина с „артилеристите“ французинът реши да смени червената фланелка със синята на Челси през зимата на 2018г. През изминалия сезон Жиру помогна на лондончани да спечелят турнира Лига Европа, като стана голмайстор в надпреварата с 11 попадения. През тази кампания нападателят е твърда резерва в тима на Франк Лампард, като се надява да играе по-често в Интер, с което да запази и мястото си във френския национален отбор.

Жиру ще подпише договор за 2 години и половина, като се очаква французинът да прибира по 1 милион евро на сезон. Челси ще получи още 2 милиона за играча под формата на бонуси. Тимът от Западен Лондон пък е набелязал няколко играчи, с които да замени Жиру.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички