Интер и Рома разменят футболисти


Интер и Рома разменят футболисти
Снимка: Getty Images/Guliver

1750 0

Два от грандовете в Италия Интер и Рома се готвят да разменят по един от своите играчи. Матео Политано и Леонардо Спинацола са пристигнали съответно в Рим и Милано, за да преминат медицински тестове днес сутринта. Вчера двата клуба са финализирали сделката.

Крилото Матео Политано е гласен за заместник в Рома на трайно контузения Николо Дзаниоло, който скъса коленни връзки в двубоя срещу Ювентус в неделя и все още не е ясно дали ще бъде възстановен навреме за Евро 2020. В обратната посока заминава Леонардо Спинацола, който трябва да бъде решение за проблемите на Антонио Конте на левия бек на Интер. В Италия се споменава, че сделката е директна размяна, като и двамата играчи са оценявани на 25 милиона евро.

Това ще бъде завръщане в столицата за Политано, който започна кариерата си от академията на Рома. Спинацола пък от своя страна е свикнал да играе като ляв уинг-бек до трима централни бранители, след като изкара 2 години в Аталанта, където Джан Пиеро Гасперини го ползваше на същата позиция. Той премина в Рома през лятото от Ювентус за 29.5 милиона евро като част от сделката за Лука Пелегрини. А ето кой играч на Челси ще се присъедини към Интер съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички