Дешан сподели кой е неговият фаворит за Шампионска лига


Дешан сподели кой е неговият фаворит за Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

9552 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан каза за кой отбор ще стиска палци в елиминационната фаза на Шампионската лига. Френският специалист ще подкрепя бившия си тим Ювентус. Дешан игра за „Старата госпожа“ между 1994-та и 1999-та година, като спечели турнира с „бианконерите“ през 1996-та.

Бившият треньор на Монако е в Дубай за Глобалните футболни награди и каза, че е крайно време Ювентус отново да спечели надпреварата. „Има 7-8 отбора, които при старта на Шампионската лига играят, за да я спечелят. Те имат качеството, но има и други силни тимове, които могат да триумфират“ каза Дешан.

Той коментира и португалския нападател на Ювентус Кристиано Роналдо. „Той е голям шампион, който остана на топ ниво много години. Роналдо разполага с глад за победи и вкарване на голове. Той е страхотен професионалист. Роналдо е ключов играч, може и да не бяга толкова много, колкото го правеше преди 4-5 години, но той бяга по-добре. Когато имаш играч като него в състава си, знаеш, че той може да направи разликата във всеки един момент“ добави френският наставник.

А ето какво смята да прави Роналдо, след като приключи с футбола.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички