Роналдо с интересни планове за бъдещето си, след като приключи с футбола


Роналдо с интересни планове за бъдещето си, след като приключи с футбола
Снимка: Getty Images/Gulliver

4033 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо проговори за плановете си за бъдещето. Португалският футболист обмисля да започне кариера като актьор, след като приключи с футбола. Играчът на „Старата госпожа“ каза, че смята да се откаже когато „тялото му не реагира по правилния начин“, като обмисля да се насочи към киноиндустрията.

„Преди няколко години възрастта, до която се играеше футбол беше 30-32, но в днешно време можеш да видиш футболисти, които играят до 40-годишна възраст. Когато дойде моментът, в който тялото ми не ми позволява да действам по правилния начин на игрището, тогава смятам да се откажа. Успехите ми на терена са резултат от сериозна работа и от начина ми на живот. Работя усилено да подобря своите физически и психически способности. Имам намерение да продължа своите проучвания, когато спра с футбола.“

„Надявам се да живея над 50 години, за да науча нови неща, срещна нови предизвикателства и да намеря решение на тях. Едно от нещата, в които искам да се пробвам, е например да участвам във филм“ каза Роналдо.

Роналдо ще възобнови ангажиментите си с Ювентус на 6-ти януари, когато Каляри гостуват на „Алианц Стейдиъм“ в Торино. А ето кой е единственият случай, в който Кристиано Роналдо се е напил.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички