Роналдо: Дефекти? Нямам такива, винаги съм перфектният професионалист


Роналдо: Дефекти? Нямам такива, винаги съм перфектният професионалист
Снимка: Getty Images/Gulliver

2834 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо анализира времето, което прекара в италианския тим и как се чувства там.Освен това сподели, че нагласата му към играта се е променила, в сравнение с началото на кариерата му.

"Всичко се промени, откакто бях на 18 години. Преди футболът беше само забава, сега имам същото ниво на мотивация, но с други приоритети. Искам да печеля, да вдигам трофеи и винаги да съм на върха на играта. Дори да имам повече отговорност, моят стремеж и мотивация остават непокътнати и футболът продължава да ми доставя щастие. Аз съм доволен, мотивиран и имам желание да продължа да играя още много годин", заяви португалецът пред DAZN.

"Спомням си добре идването ми в Торино и беше прекрасно да бъда заобиколен от феновете, моето семейство и приятели. Обичам всичко, свързано с клуба, културата и историята. Това е най-добрият клуб в Италия и наистина съм щастлив тук и нетърпелив да вдигам още трофеи. Обичам също италианския начин на живот и културата като цяло", допълни още, а на въпрос относно какви позитиви и дефекти може да отличи. "Интелигентен съм. Дефекти? Нямам такива и винаги съм перфектен професионалист". А по какъв показател изпраща най-лошата си година - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички