Библейският порой опорочи кръга в Италия (ВИДЕО)


Библейският порой опорочи кръга в Италия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guiliver

1347 0

Изключително силни дъждове прекратиха цели два мача от 3-ия кръг на италианската Серия А. В Генуа и Рим обстановката беше като след природно бедствие и съвсем основателно съдиите решиха да спрат играта на двубоите Рома - Сампдория и Дженоа - Фиорентина.

В Генуа положението се влоши още преди първия съдийски сигнал и в последствие срещата бе отменена, а Рома беше по-доволният отбор от прекъсването на домакинството на Сампдория, защото гостите водеха с 2:1 на полувремето.

Милан нямаше късмета да му бъде спестен пореден домакински резил от природно бедствие и отстъпи с 0:1 на Удинезе. Феновете на "росонерите" започнаха да се притесняват преди всяка среща на любимия си отбор, а играчите им дадоха ново основание да си тръгнат от "Сан Сиро" разочаровани.

21-годишният хърватин Щипе Перица осигури победата на "зебрите" с гол в 88-ата минута, който смълча разредените трибуни на един от най-внушителните стадиони в света.

Така след три кръга Милан може да се похвали само с 1 победа и вече две поредни поражения, след като в предишния си двубой отстъпи с 2:4 на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички