Звезда на Байерн Мюнхен: Венгер ще е перфектен за отбора


Звезда на Байерн Мюнхен: Венгер ще е перфектен за отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1420 0

Серж Гнабри твърди, че бившият му наставник в Арсенал Арсен Венгер би бил "фантастичен" мениджър за Байерн Мюнхен. Венгер е без работа, откакто напусна артилеристите през 2018 г. и отказа работа от Байерн през ноември миналата година.

Докато е мениджър на Арсенал, Венгер наблюдаваше появата на Гнабри от академията през 2012 г. и крилото направи 18 участия под ръководството на французина. Но след неуспешен наем в Уест Бром, Гнабри беше продаден само за 5 млн. паунда на Вердер Бремен през 2016 г. и се присъедини към Байерн една година по-късно.

"Мисля ли, че Венгер може да има успех? Със сигурност. Той е доказал, че е фантастичен мениджър и знае как се ръководи клуб. Бих казал, че разликата между Венгер и Флик за мен, тъй като съм по-голям сега, е в комуникацията. Когато бях по-малък, бях по-срамежлив и не говорех толкова, но и двамата са на много високо ниво.  А на колко минути средно Роберт Левандовски бележи голове в Бундеслигата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички