Ливърпул и още куп европейски колоси ще спорят за Давид Алаба


Ливърпул и още куп европейски колоси ще спорят за Давид Алаба
Снимка: Getty Images/Gulliver

1577 0

Ливърпул и още куп европейски грандове ще спорят за подписа на Давид Алаба, след като стана ясно, че австриецът няма да продължи контракта си с Байерн Мюнхен. Освен мърсисайдци интерес към Алаба проявяват Манчестър Сити, Реал Мадрид, Ювентус и Пари Сен Жермен.

Договорът на Алаба изтича през идното лято, когато ще може да напусне "Алианц Арена" със свободен трансфер. Твърде вероятно е обаче Байерн да предпочете да продаде Алаба още през зимата, за да прибере някаква сума за талантливия футболист.

Според Football Insider баварците са склонни да продадат Алаба за сума от порядъка на 30 милиона евро през зимата, което е значително по-ниска цена от реалната на бранителя. Смята се, че Ливърпул е фаворит за подписа на Алаба, но определено ще срещнат сериозна конкуренция от другите европейски тимове.

Междувременно стана ясно, че Ливърпул трябва да пребори 100-годишна негативна традиция, ако иска отново да спечели Висшата лига (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички