"Златна топка" за Хари Кейн? Новият №9 на Байерн Мюнхен намекна, че мисли в тази насока


"Златна топка" за Хари Кейн? Новият №9 на Байерн Мюнхен намекна, че мисли в тази насока
Снимка: Getty Images

1835 0

Новият централен нападател на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, намекна, че взимането на "Златна топка" през 2024-та година е в мислите му, макар и към настоящия момент да не е фокусиран върху най-голямото лично постижение в света на футбола...

"Ако спечелиш вътрешното първенство и Шампионска лига, а очевидно и Англия ще бъде на Европейското първенство догодина... виждали сме, че за да вземеш "Златната топка" трябва да постигнеш отборни успехи", обясни бившият играч на Тотнъм, цитиран от "Goal" и уточни:

"Ако вкарвам голове и печеля трофеи, тогава със сигурност този въпрос ще бъде актуален, но всъщност не съм се фокусирал върху него в момента".

"Винаги съм казвал, че не искам един ден да се откажа и да чувствам, че съм можел да постигна повече. Това беше и една от големите причини да реша да дойда в Байерн Мюнхен. Човек иска да знае, че се е предизвикал, за да достигне границите си", допълни още 30-годишният Кейн.

*Престоят му при баварците не започна по най-добрия начин, след като тимът на Томас Тухел загуби Суперкупата на Германия от РБ Лайпциг. Новият сезон 2023/24 започва в утрешния 18-и август, а в първия кръг Байерн гостува на Вердер Бремен (21:30 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ще се срине ли Байерн Мюнхен в Бундеслигата - кои ще са шампион | изпадащи | голмайстор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички