Хари Кейн: Исках да почувствам нов натиск от това, че трябва да печеля титли всяка година


Хари Кейн: Исках да почувствам нов натиск от това, че трябва да печеля титли всяка година
Снимка: Getty Images

971 0

Новото звездно попълнение на Байерн Мюнхен Хари Кейн сподели, че ще се преследва на всяка цена всеки един трофей с баварците, като смята, че ще се справи с напрежението. Английският нападател се превърна в рекорден трансфер за немския тим, след като беше платена сумата от 100 млн. паунда и може да нарасне още.

Най-важното - представянето на отбора

"Спечелването на мачове, трофеи, Шампионска лига като нападател означава, че вкарваш голове. Това означава, че по този начин може би съм по-близо и до индивидуалните отличия. Най-важното си остава това, което правим като отбор. Върху това ще бъда съсредоточен. Очаква ни много дълъг сезон. Очакванията към Байерн винаги са били спечелване на титлата в Германия и достигане до възможно най-предна фаза в Шампионска лига. Вълнувам се от това ново предизвикателство", сподели Кейн в интервю за Sky Sports.

"В крайна сметка целта беше да се подобря при присъединяването си към Байерн, да почувствам нов натиск от това, че трябва да печеля титли всяка година. Да се налага да стигам далеч в Шампионска лига всяка година и да се натискам до този предел".

Мечтата за "Златната топка"

Относно възможността да спечели "Златната топка" "Ако вкарвам голове и ние печелим трофеи на клубно и национално ниво, това определено оказва влияние върху класацията за "Златната топка". Сега не мисля точно за това. Гледам да се подобрявам и да играя на възможно най-високо ниво. Нормално е да искам да печеля всеки турнир, в който участвам", каза още 30-годишният Хари Кейн. След дебюта му за баварците пък Томас Тухел обяви, че му е жал за английския национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички