Застраши ли рестарта на Бундеслигата? Херта изгони свой играч заради чутовен гаф (ВИДЕО)


Застраши ли рестарта на Бундеслигата? Херта изгони свой играч заради чутовен гаф (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1305 0

Футболистът на Херта Берлин Саломон Калу сътвори чутовен гаф на фона на всички усилия футболът в Германия да се поднови. В своя профил в Instagram той пусна лайв от съблекалнята на клуба, в което се вижда как той и съотборниците му тотално нарушават здравните указания наложени от федерацията. Също така критикуват решенията за намаляване на заплатите.

На клипа се вижда как играчите се ръкуват помежду си, не носят предпразни средства, а и освен това всички ползват съблекланята. Клипът бе веднага разпространен, въпреки че играчът бързо го изтри.

"Видеоклипът, публикуван от Саломон Калу, създава впечатление, че играчите на Херта в Берлин не приемат сериозно предписаните правила за разстояние и хигиена от здравните власти. Искаме да подчертаем, че това е било действието на един играч. Фактът, че други членове на екипа не обърнаха вниманието на това нарушение и отговориха на поздрава с ръкостискане, показва, че редовните препратки към правилата за разстояние и хигиена трябва да бъдат още по-интензивни. Калу наруши основни правила и е отстранен от отбора", се казва в изявлението на Херта. А какъв шокиращ случай има в Германия на бивш играч на Шалке, който бе смятан за мъртъв - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички