Кжищоф Пьонтек постави абсурден рекорд


Кжищоф Пьонтек постави абсурден рекорд
Снимка: Getty Images/Guliver

2025 0

Новото попълнение на Херта Берлин Кжищоф Пьонтек постигна нещо изключително абсурдно. Оказва се, че през последните малко повече от година и половина той е бил воден от осем различни мениджъри. Разбира се, полският нападател няма никаква вина за това постижение.

През изминалия сезон Пьонтек стана част от тима на Дженоа под ръководството на Давиде Балардини. През октомври 2018-та наставникът бе заменен от Иван Юрич, който обаче изкара само два месеца начело на „грифоните“ и през декември мястото му бе заето от Чезаре Прандели. През януари 2019-та година полският футболист премина в Милан, където доигра сезона под ръководството на Дженаро Гатузо.

През настоящата кампания Пьонтек игра с екипа на Милан при Марко Джампаоло и Стефано Пиоли преди да смени червено-черната фланелка с тази на Херта Берлин. В немския клуб той изкара няколко дни с Юрген Клинсман като треньор, но след напускането на бившия национал на Германия, Пьонтек ще играе под ръководството на Александър Нури. А ето какво каза Паоло Малдини за един от доскорошните наставници на Пьонтек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички